Oldal tetejére

+36 30 570 8791, +31 6 23361812

Üdvözöljük két új, tehetséges írónkat!

Ahogy minden történetnek, úgy minden tollforgatónak megvan a maga sajátos, egyedi és utánozhatatlan stílusa. ANAGYBETŰS csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy szerzőink köre minél tágabb és sokszínűbb legyen. A célunk, hogy köztük valamennyi mesélni vágyó ügyfelünk megtalálja a hozzá és történetéhez legjobban illő beszélgetőpartnert.

Örömmel üdvözöljük csapatunkban két új, tehetéges írónkat: Biró Mariannát és Novák Emesét.

Biró Marianna – az ember változásának, lelki fejlődésének megfigyelője és rögzítője

“A Népszava belpolitikai rovatvezetője, szerkesztője és aktív újságírója vagyok. Mindig is az írást találtam a legerőteljesebb önkifejezési módszeremnek. Nagyon érdekel az ember, a lélek fejlődése, a tanulás, a változás szakaszai és momentumai, a fordulópontok érzelmi töltete – ez a legkedvesebb témám. Éppen ezért a kalandos, csodálatra méltó életutak érzékletes, személyes leírására, a családi történetek szavakba öntésére és irodalommá formálására valódi szenvedéllyel vállalkozom.”

Novák Emese – aki a lényegre tapintva kérdez és elevenít meg emberi sorsokat

“Hivatásos szövegíróként dolgozom, az írás és az olvasás az ábécé megismerése óta életem része. Az irodalom legizgalmasabb műfaja számomra a nagy, generációkon átívelő családregény, amelynek történeti magját sokszor nem is a fantázia, hanem maga az élet alakítja. A történetírás alapja az élet, amely körülvesz bennünket, ezért járok nyitott szemmel, nyitott füllel a világban, fürkészem az emberi sorsokat, próbálom kitalálni és papírra vetni történetüket, hol fikció, hol valóság gyanánt.”

 

2017 ANAGYBETŰS minden jog fenntartva