Oldal tetejére

+36 30 570 8791, +31 6 23361812

Személyes beszélgetés

ANAGYBETŰS könyv megszületésének elengedhetetlen lépése a személyes, meghitt beszélgetés az íróval, akit Önnel együtt választunk ki. Ez a beszélgetés már magában is nagy élmény mesélőink számára – egy különleges időutazás, amely során újra átélhetik az élményeket, felidézhetik a fő fordulópontokat és emlékezhetnek régi barátaikra, ismerőseikre, akik valaha fontos szerepet játszottak életükben.

A beszélgetés során kirajzolódik a könyv felépítése, ami aztán a történet keretét és az írás menetét is meghatározza.

A beszélgetés időpontját és helyszínét Ön és írója határozza meg – lehet ez az Ön otthonában, vagy akár egy semleges helyszínen, egy finom kávé mellett. Írója az előzetes kérdésekre adott válaszok alapján felkészülten teszi fel lényegre törő kérdéseit úgy és akkor, ahogy azt a visszaemlékezés menete megkívánja. Míg hallgatja az Ön történetét, arra is nagyon figyel, hogy meg tudja ragadni és aztán a könyvben hűen vissza tudja tükrözni az Ön személyiségét.

A beszélgetés kíváló lehetőség arra, hogy Ön megossza írójával, mit tart a leglényegesebbnek a könyv szempontjából – mi a fő vonulat és hol vannak a fontosabb fordulópontok. Ha szükséges, ebben írója is segítségére lehet.

Az, hogy mennyi időt vesz a beszélgetés igénybe, nagyban függ a történet hosszúságától, bonyolultságától és részletességétől. Ennek alapján Ön kiválasztja a legmegfelelőbb termékcsomagot. ANAGYBETŰS TÖMÖREN esetében egy 2-3 órás beszélgetés elegendő. Viszont, ha ANAGYBETŰS NAGYBAN mellett döntött, akkor egy második beszélgetésre is sor kerül majd.

A beszélgetést követően kezdi meg írója a történet megírását, ami, ugyancsak hossztól függően, 25-100 órát vesz igénybe.

2017 ANAGYBETŰS minden jog fenntartva