Oldal tetejére

+36 30 570 8791, +31 6 23361812

Mi, mint ANAGYBETŰS csapata, meg vagyunk győződve arról, hogy mindenkinek vannak történetei, melyeket fontos megörökíteni. Hisszük, hogy egy évtizeden belül valamennyiünk könyvespolcán lesz egy könyv, vagy ennek valamilyen digitalis változata, szüleink, nagyszüleink NAGYBETŰSéről.

Régóta foglalkoztatott bennünk a gondolat, hogy nem hagyhatjuk feledésbe merülni az emberi történeteket, és meg akartuk teremteni a lehetőséget e történetek elmesélésére és megörökítésére.

Professzionális életrajzot kínálunk mindenkinek. Íróink segítségével együtt öntjük szavakba ügyfeleink NAGYBETŰSét egy páratlan könyv formájában, ami örök emlék marad a következő generációknak.

6

Elkészült könyv

53

Elégedett családtag

2

Folyamatban lévő könyv

425

Megírt oldal

7

Professzionális író

CSAPATUNK

HERCZOG KATA

Alapító

KÁRPÁTI ANITA

Szervezés

GASTON AUSSEMS

Informatika

Cégünk, ANAGYBETŰS 2016-ban alakult meg.

A cég alapítója Herczog Kata, aki magyar-angol szakos bölcsészként majd kommunikációs és marketing szakemberként szerzett sok éves tapasztalatára építve elérkezettnek látta a pillanatot, hogy Magyarországon is bemutassa ezt az Európa több országában már nagy sikerrel működő koncepciót.

Kárpáti Anita, aki menedzser-asszisztensként és ügyfélszolgálati munkatársként dolgozott korábban, kommunikációs és szervezési teendőket lát el.

A szerteágazó informatikai feladatokat Gaston Aussems oldja meg nagy hozzáértéssel, számítástechnikai egyetemi végzettségére és az európai pénzügyi szférában szerzett IT tapasztalatára építve.

Megtiszteltetésnek érezzük, ha segíthetünk Önnek abban, hogy történetei tovább éljenek ANAGYBETŰS könyv formájában.

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ

KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGLÁTOGATTA OLDALUNKAT. AZ ALÁBBI ŰRLAP SEGÍTSÉGÉVEL ELKÜLDHETI NEKÜNK KÉRDÉSEIT, ÉSZREVÉTELEIT.

  Herczog Kata: +36 1 812 2228
  Herczog Kata: +36 30 570 8791
  Herczog Kata: info@anagybetus.hu

  Kárpáti Anita:H + 31 6 19142846
  Herczog Kata: anita@anagybetus.com

  Herczog Kata: + 31 6 23361812
  Herczog Kata: kata@anagybetus.com

  2020 ANAGYBETŰS all rights reserved