Oldal tetejére

+36 30 570 8791, +31 6 23361812

Mesélőink

Sokan már éltek ezzel a különleges lehetőséggel és boldogan vették kezükbe ANAGYBETŰS könyvüket.

Mindenkinek varázslatosan egyedi élettörténete van. Minél több életmesét kellene megosztanunk egymással, mert ez a valódi örökségünk. Megtisztelő élmény volt, hogy ANAGYBETŰS felkérésére egy nagymama történetét én
önthettem szavakba.

Balogh Eszter

Nagyon örülök a kivételes lehetőségnek, hogy ANAGYBETŰS segítségével végre sikerült megírni nagymamám fordulatos történetét. Izgalmas folyamat volt, és a könyv nagyon szép lett.

Hajas Enikő

Nagyszerű ötletnek tartom ANAGYBETŪS könyvet, mert ezzel tudtam igazán megköszönni apámnak mindazt, amit szakmailag és emberileg kaptam tőle.

ifjabb Czuczi Mátyás

Jó volt újraélni a régi éveket, versenyeket, utazásokat. Felélénkítettek és szórakoztattak az emlékek, és így a gyerekek és az unokák is bármikor elolvashatják, hogyan éltem, versenyeztem, és milyen volt a magyar fodrászat aranykora.

Czuczi Mátyás

Különleges dolog volt belemélyedni szüleim történetébe. ANAGYBETŰSnek köszönhetően kicsit átélhettem az ő életüket. A könyvlapokon megelevenedett a fiatalkoruk, kibontakozott a közös nehézségekkel és szépségekkel teli sorsuk. Külön öröm, hogy immáron az unokáim is elolvashatják 64 éven át tartó házasságuk nem mindennapi meséjét.

Harasztos Erzsébet

Lapozzon bele könyveinkbe

2017 ANAGYBETŰS minden jog fenntartva