Oldal tetejére

+36 30 570 8791, +31 6 23361812

Ismét kíváló íróval erősödött csapatunk

Ahogy minden történetnek, úgy minden tollforgatónak megvan a maga sajátos, egyedi és utánozhatatlan stílusa. ANAGYBETŰS csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy szerzőink köre minél tágabb és sokszínűbb legyen. A célunk, hogy köztük valamennyi mesélni vágyó ügyfelünk megtalálja a hozzá és történetéhez legjobban illő beszélgető partner.

Örömmel üdvözöljük csapatunkban Giliga Erzsébetet, aki kapcsolódik az emlékező emberhez és papírra veti a történetét.

“Az írással két éve foglalkozom intenzívebben. Egy kedves barátnőm tanácsára kezdtem el 2015-ben blogot vezetni, Zsóka Fellege címmel. Itt írom ki magamból mindazt az élményt, amelyet saját bensőm felé való utazásom során élek meg.

Azért, hogy a saját mechanizmusomat megértsem, szükség volt családom élő vagy már eltávozott néhány tagjának életét is megismernem. Olyanokét, akik bármilyen módon hatással voltak rám. Megértve az ő életüket és működésüket, sokkal könnyebben fogadom el saját magamat. Ebben segítségemre volt a tarot és a numerológia rendszere, melyeket néhány éve sajátíthattam el, valamint az asztrológia, amit most tanulok. E mellett két felnőtt gyermek édesanyja vagyok. Rajtuk keresztül nap, mit nap formálódik a világról alkotott képem, s ezt nagyon élvezem.”

http://anagybetus.com/giliga-erzsebet/

 

2017 ANAGYBETŰS minden jog fenntartva