Oldal tetejére

+36 30 570 8791, +31 6 23361812

Amikor először olvashatja az Ön történetét

Az ANAGYBETŰS könyv megszületéséhez vezető folyamat különleges pillanata, amikor Ön először kapja kézhez és olvashatja el az írója által lejegyzett történetet. Olvasás közben felidéződnek majd a beszélgetés pillanatai és újra megelevenednek az emlékek. Ez a soha vissza nem térő alkalom arra, hogy olyanná formálja a történetét, amilyenre Ön szeretné.

Korábban írtunk már az ezt megelőző lépésekről – az író kiválasztásáról, a ráhangolódásról, magáról a beszélgetésről, valamint a képek erejéről – most az első változat átolvasásáról, alakításáról szólunk. Ekkor osztjuk meg Önnel ANAGYBETŰS könyve azon variációját, melyet már olvasószerkesztőnk ellenőrzött.

Itt az alkalom, hogy módosítsa, változtassa és esetleg kibővítse az író szövegét. Éppen ezért nagyon fontos, hogy elegendő időt szánjon erre a lépésre. Ha felmerül bármilyen javítás vagy helyreigazítás – legyen az egy név, évszám, vagy nem megfelelően megfogalmazott részlet – a folyamat ezen szakaszában van lehetősége módosításra. Ez későbbi fázisoknál már nem, vagy csak esetleges többletköltség és jelentős extra időráfordítás árán lehetséges. A fényképeket és egyéb képi anyagokat is ekkor kell majd a megfelelő helyre illesztenie, hogy ott és úgy emeljék ki és tegyék kerek egésszé az Ön ANAGYBETŰSét, ahol az a leginkább kívánatos.

Írója feldolgozza az Ön által kért változtatásokat, és amint Ön elégedett az eredménnyel, véglegesítjük könyvét, ami a nyomdában elnyeri végső alakját.

 

2017 ANAGYBETŰS minden jog fenntartva